NBE 1000

Skönhetsbehandlingen som tagit Sverige med storm.Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmeceutiska skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. En behandling med NBE 1000 kräver inga kirurgiska ingrepp utan upplevs som ljuvlig energigivande massage och ger snabba, synliga och hållbara resultat.

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar

Konceptet har utvecklats under 17 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda. Den upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som en ljuvlig, värmande och energigivande massage.

NBE 1000 med specialutvecklade produkter ger unika effekter

NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som jobbar med både ett monopolärt och ett bipolärt system. Med hjälp av radiofrekventa vågor ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna och de laddas med energi som ett batteri. Potentialdifferensen i cellmembranen ökar och eventuell obalans rättas till i membranets laddning. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär vilket hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Men med hjälp av radiofrekvensen från NBE 1000 och specialutvecklade produkter, slussas aktiva substanser ner på djupet genom epidermis och verkar på cellnivå.

Kombinationen av specialutvecklade krämer tillsammans med nya NBE 1000 ger enastående effekter. Behandlingarna startar i gång kroppens egna naturliga system vilket ger ett mycket långvarit resultat, redan efter några få behandlingar.

Behandlingarna

Behandling med NBE 1000 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av en applikator och en ny platta vid behandling på kroppen. Applikatorerna har ett hygieniskt skydd av plast som enkelt kan rengöras och bytas ut. Med NBE 1000 utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat.

Effektiv och säker metod

Behandling med NBE 1000 sker med mycket hög säkerhet. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

Behandlingsområden för ansiktet:

 • Hudföryngring och lyft
 • Rynkor
 • Rosacea och Couperoser
 • Acne
 • Porreducering
 • Slapp hud
 • Lymfdränage
 • Mörka ringar och påsar under ögonen
 • Fettreducering

Behandlingsområden för kroppen:

 • Dubbelhaka
 • Celluliter och fettreducering
 • Bröstlyft
 • Slapp hud t ex armar, mage och ben
 • Strie och ärr
 • Ytliga kärl och blåmärken
 • Lymfdränage
 • Reduktion av fria radikaler

Bröstlyft

Behandling med NBE 1000 formar och stramar upp bysten mycket effektivt. För bästa resultat bör en kur på 10 behandlingar genomföras under cirka en 2 månaders period.

Strier (Bristningar)

Behandling genom att önskat område masseras med NBE 1000 tillsammans med ett specialutvecklat serum för strier för att starta hudens egen läkningsförmåga. Färgen tonas ut, strukturen blir mjukare och strierna blir mindre synbara. För bästa resultat bör en kur på cirka 10 gånger genomföras.

Fettreducering

En härlig masserande behandling med NBE 1000 som tillsammans med ett fettförbrännande serum startar kroppens egen fettförbränning och detoxifiering. Detta ger snabba resultat som fortsätter att verka även mellan behandlingstillfällena. Allt från ”kärlekshandtag” till dubbelhakor, bulle på magen etc. behandlas mycket effektivt.

Celluliter

Med NBE 1000 behandlas celluliter på ett effektivt och behagligt sätt.

Före och efterbilder


Efter 4 behandlingar


Ögonbehandling efter två behandlingar


Acne behandling efter 5 behandlingar.


Spindelvener och fettreducering efter 6 behandlingar.


Couperose efter 1 behandling.

Frågor och svar om NBE 1000

Vad är NBE 1000 för slags behandling?
NBE står för Nannic (leverantörens namn) Beautifying Energy. Med NBE 1000 utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) utförs behandlingar för både kropp och ansikte med hjälp av radiofrekvens och värme. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Behandling med NBE 1000 är utan nålar, utan smärta eller biverkningar. Det är tvärt om mycket gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten otroligt hållbara.

Hur fungerar behandlingen? Vad är det som händer i kroppen?
De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och en friktion uppstår vilket genererar värme. Kroppen tror att den fått lite feber (lokalt) och startar då i gång immunsystemet och en läkningsprocess. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar vävnadens funktioner samt förbättrar dess struktur. De specialutvecklade produkterna fungerar tillsammans med NBE 1000 som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det i gång fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling skickas signaler till kroppen att den ska balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acnen.

Sammanfattningsvis:
NBE 1000 tillför energi till vävnaden -> energin penetrerar vävnaden upp till 8 cm -> detta aktiverar kroppens kylningssystem -> vilket ökar produktens genomträngningsförmåga -> som renar vävnaden och ökar metabolismen.

Fakta bakom maskinen:
NBE 1000 har utvecklats från en medicinsk utrustning vilken använder sig av en kraftfull effekt för att hetta upp vävnaden så att cellerna koagulerar. Detta används till exempel vid cancerbehandlingar.
Till NBE 1000 har effekten tonats ned avsevärt och anpassats för kosmetiskt bruk och för att endast användas i den ytliga vävnaden (därför behövs inte den starka styrkan).

Hur länge har den använts?
Den medicinska utrustningen har använts i över 17 år och har en mycket lång och gedigen forskning bakom sig. Före lansering har NBE 1000 noga testats av både Nannic (leverantören i Belgien) och sedan av Cosmetiqann.

Är behandlingen säker?
NBE 1000 är en 100 % säker behandlingsmetod. Den är till och med mycket gynnsam för kroppens egna biologiska system. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar, detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

För vem lämpar sig behandlingen?
Behandling med NBE lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer: graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation i behandlingsområdet.

Var på kroppen kan man behandla?
Behandlingar med NBE kan genomföras på hela kroppen, från topp till tå.

Bör man förbereda sig på något sätt?
Vid genomförande av kroppsbehandling är det lämpligt att först använda en vårdande peeling och därefter inte smörja in med bodylotion.

Hur går behandlingarna till?

Ansikte:
Är det första gången rekommenderas en specialbehandling med grundlig rengöring, peeling av huden som löser upp keratinocyterna (de döda hudcelllerna längst upp) och sedan avsluta med en vårdande Peel-off alginatmask.
Den specialutvecklade, anpassade cremerna appliceras och masseras in i huden med handstycket till NBE. Detta genomförs på en sida i taget i cirka 10 – 15 min. Därefter får kunden får sätta sig upp och beskåda resultatet (det vill säga skillnaden mellan behandlat och icke behandlat område) innan andra sidan behandlas. De masserande rörelserna görs i cirklar vilket är mycket behagligt för kunden. Handstycket ger ifrån sig en härlig värme. Kunder som nu har provat NBE istället för andra ”vanliga” ansiktsbehandlingar är lyriska över att något så underbart skönt kan ge så enastående resultat. De säger att de aldrig vill återgå till de traditionella metoderna igen!

Samtliga NBE behandlingar bör genomföras i en kur första gången för att få ett hållbart och synligt resultat. Första gången rekommenderas den längre, omsorgsfulla specialbehandlingen. Därefter föreslås ungefär 5 behandlingar utan peeling och mask och sedan åter vid den 7:e behandlingen, använda peeling och mask igen. Antalet behandlingar som behövs beror på vad varje kund önskar att åstadkomma. Det som påverkar hur fort resultat uppstår och hur länge det varar är framförallt ålder och ämnesomsättning. Efter cirka 4 – 5 behandlingar har kroppen anpassat sig och ”lärt sig vad den ska göra”. Kroppen egna system kommer då att själv arbeta främjande även vi längre tid mellan behandlingarna. Det är detta som gör att resultatet är mycket hållbart.

Kroppen:
Behandlingsområdet rengörs. Precis som vid ansiktsbehandlingarna kan peeling med fördel användas före kroppsbehandlingar för att förbättra resultatet. Den anpassade behandlingsprodukten masseras in i huden med kraftiga cirklande rörelser. Detta är mycket njutningsfullt för kunden. Kunder med djupt spända muskler har särskilt stor fördel av dessa behandlingar eftersom behandling med NBE även löser upp spända knutar. Behandling av magen tar cirka 20 minuter och lår och stuss cirka 40 – 50 minuter.

Vad är det förväntade resultatet?
I ansiktet är det i många fall möjligt att redan efter första gången se en tydlig uppstramning av käklinjen, utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt. Flertalet kunder upplever också att deras ögon blir mer öppna och att de får en klarare lyster. Vid acne eller rosaceabehandling är det ibland möjligt att även där se en förbättring av problemen redan efter första behandlingen. Efter 3 – 5 behandlingar syns en större uppstramning av huden. Dubbelhakor reduceras kraftigt och även hängande ögonlock får finare lyft. Acne och rosacea tonas ner avsevärt.
På kroppen syns häpnadsväckande snabba resultat för både fettreducering och celluliter. Efter endast 5 gånger har celluliter i flera fall halverats och efter 10 gånger har reducering av hela 11,5 cm runt midjan dokumenterats! Strier (bristningar) mjukas upp och tonas ner efter första gången och blir finare och finare för varje gång. Slutresultatet är mjukare struktur i strien och en jämnare färg i huden. Dessutom smalnar strierna av avsevärt och blir mindre kännbara än före genomförda behandlingar.

När ser man det slutgiltiga resultatet?
Det slutgiltiga resultatet träder fram efter cirka 5-10 gånger i ansiktet och 10-20 gånger på kroppen.
Detta beror bland annat på: hur kunden själv behandlar hemma med Nannic’s produkter för egenvård, ämnesomsättningens nivå (hög ämnesomsättning ger fortare resultat som håller längre) samt hur kunden ser ut i utgångsläget före genomförda behandlingar.

Är det något man ska tänka på efter behandlingen?
Efter genomförd behandling finns inte några restriktioner, förutom att följa terapeutens rekommendationer för Nannic’s övriga produkter som används för hemmabruk för att få ett snabbare resultat.